Hecklers derail Biden during New Hampshire campaign eventBiden flip flops on obeying impeachment subpoena; reaction and analysis on ‘The…

source

Next Post

Dorëzoi Millosheviçin në Hagë, Jovanoviç për Abcnews: Serbia të...

Cedomir Jovanoviç, ka qenë një nga zërat e fuqishëm kundër politikës serbe të viteve ’90 si një nga udhëheqësit e protestave studentore dhe të bllokut… source Related posts:Graham: Soleimani was 'orchestrating chaos,' strike...The Five [6pm] 2/25/20 - Fox News The Five 2/25/20 - President Trump...Don Jr. on impeachment: Americans get […]
1579124008_maxresdefault.jpg