Engineer suffers first-degree burns from high-vis shirt | ABC NewsA Perth doctor is warning of the dangers of wearing high-vis shirts in direct sunlight after what she believes is the world’s first case of burns from retro-reflective…

source

Next Post

Rreziku nga aksidentet Qafe Thane - Kapshtice, rruga nderpritet 600...

Në rrugën Qafë Thanë – Kapshticë pak kush respekton sinjalistiken dhe për këtë shkak qe kthyer nga rrugët risk të lartë. Në të gjithë gjatësinë e segmentit Qafë… source Related posts:Amazon's new Echo lineup 2019Come build the future with AmazonAlpha Model: Ferrari Portofino Part 2 Post Views: 0
1572728699_maxresdefault.jpg
DRACULA
1931 ORIGINAL BELA LUGOSI Price: $1,500,000.00 & FREE Shipping