Rreziku nga aksidentet Qafe Thane – Kapshtice, rruga nderpritet 600…Në rrugën Qafë Thanë – Kapshticë pak kush respekton sinjalistiken dhe për këtë shkak qe kthyer nga rrugët risk të lartë. Në të gjithë gjatësinë e segmentit Qafë…

source

Next Post

Fox News poll, Drudge have bad news for Trump

A new Fox News poll finds more than half support impeaching President Donald Trump while Matt Drudge, a key ally in conservative media, appears to turn… source Related posts:Extinction Rebellion activists in Australia use disruption tactics...Lihen të lirë tre banorët e Unazës së Re | ABC News AlbaniaRonan Farrow on […]
1572731849_maxresdefault.jpg
DRACULA
1931 ORIGINAL BELA LUGOSI Price: $1,500,000.00 & FREE Shipping