Dorëzoi Millosheviçin në Hagë, Jovanoviç për Abcnews: Serbia të…Cedomir Jovanoviç, ka qenë një nga zërat e fuqishëm kundër politikës serbe të viteve ’90 si një nga udhëheqësit e protestave studentore dhe të bllokut…

source

Next Post

Democratic presidential candidates react to U.S. strike that killed...

Some of the Democratic presidential candidates are weighing in on the killing of one of Iran’s most powerful military leaders. Qassem Soleimani was killed in a… source Related posts:Trump announces death of ISIS leader | ABC NewsThe Debrief: Hunter Biden interview, Democratic debate, Syria-Turkey...Soldier accused of plotting attacks on news […]
1579125223_maxresdefault.jpg
DRACULA
1931 ORIGINAL BELA LUGOSI Price: $1,500,000.00 & FREE Shipping