Basha: Shqipëria në udhëkryq, duhen reforma të thella | ABC News…Në fjalën e tij në 10 vjetorin e fondit shqiptaro amerikan të zhvillimit, kryetari i Partisë Demokratike deklaroi se sot Shqipëria ndodhet në udhëkryq dhe ka nevojë…

source

Next Post

Hannity: Democrats are impeachment first, facts later

Democrats working to subvert the will of the American people with impeachment push. #Hannity #FoxNews FOX News operates the FOX News Channel (FNC),… source Related posts:Mom details fight to get her daughter out of NXIVM | ABC NewsNisja e vitit akademik, Levizja per Universitetin proteston perpara...Mom speaks out on attempted […]
1572299081_maxresdefault.jpg
DRACULA
1931 ORIGINAL BELA LUGOSI Price: $1,500,000.00 & FREE Shipping